Dialogen # 1 Lin Gerritse en Nico Huijbregts

Dialogen # 1 Lin Gerritse & Nico Huijbregts

9 september t/m 21 oktober 2018 in Kunstinitiatief De Nieuwe Gang

Dialogen # 1 is de eerste van een reeks van zes exposities waarin De Nieuwe Gang dit seizoen het werk toont van telkens twee kunstenaars: een gerenommeerde kunstenaar en een getalenteerde nieuwkomer. De kunstenaars en hun werk gaan met elkaar in dialoog.

Nico Huijbregts en Lin Gerritse zijn allebei actief in meerdere disciplines, Lin in performance en installaties, Nico als componist en schrijver; beiden in beeldende kunst. In Dialogen # 1 zal de nadruk liggen op hun beeldende werk.

Schrijfster Nora van Dam zal tijdens de opening op 9 september om 15.u beide kunstenaars interviewen. Daarna zal muziek van Nico Huijbregts èn een bewerking van deze muziek van Lin Gerritse te horen zijn.

Zondag 23 sept 15.00 u.;         Violist Kees Hilhorst speelt de sonate voor viool van Bela Bartók

Zondag 7 oktober 15 u.          Artist talk met beide kunstenaars.

Nico Huijbregts zal, doorlopend tijdens tentoonstelling, met potlood een tekst over verdwenen geluiden op de buitenmuur schrijven.

 

Openingstijden zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur

Kloosterstraat 7, 6641 KW Beuningen, 06 43 44 54 56, info@denieuwegang.nl , www.denieuwegang.nl www.nicohuijbregts.nl www.lingerritse.com

 

 

 

cheap wedding dresses online,cheap christian louboutin,ralph lauren italia outlet online,louis vuitton bags,cheap michael kors