Openingstijden

Contactgegevens

Kunstinitiatief De Nieuwe Gang
Kloosterstraat 7
6641 KW Beuningen.

06 43 44 54 56
info@denieuwegang.nl

Openingstijden

De tentoonstellingen van Kunstinitiatief De Nieuwe Gang zijn te zien op zaterdag en zondag van 13-17 uur en op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 06 43 44 54 56.

De Nieuwe Gang organiseert 6 tentoonstellingen per jaar. In de periodes tussen de tentoonstellingen is De Nieuwe Gang i.v.m. het uit- en inrichten twee weken gesloten. In de zomer en rond kerst is deze periode meestal enkele weken langer.  Kijk s.v.p. op onze pagina tentoonstellingen voor informatie over de lopende tentoonstellingen!

Routebeschrijving naar De Nieuwe Gang

Auto: vanaf de A73, afslag Beuningen. Doorrijden tot de Van Heemstraweg, rechtsaf, bij de rotonde links: Kloosterstraat.  Vanuit Nijmegen centrum rijdt u vanaf de Tunnelweg/Marialaan/Industrieweg over de rotonde rechtdoor naar Weurt. Na de sluis begint de van Heemstraweg die u volgt tot in Beuningen. Op de rotonde na de kerk rechtsaf is de Kloosterstraat.

Bus: Bus 85, Nijmegen – Druten, via Beuningen stopt bij bushalte Kerk in Beuningen. De Nieuwe Gang is op 2-3 minuten loopafstand. Kijk op OV-reisinformatie

Fiets; Beuningen ligt op fietsafstand van Nijmegen. Vanuit Nijmegen zijn er meerdere fietsroutes, varierend van 7,5 tot ca 10 km. Via de sluis in Weurt (van Heemstraweg) of direct na de sluis rechtsaf, over de dijk langs de Waal. Vanaf Nijmegen-West is er een snelfietsroute die vanaf de brug bij Neerbosch, via het voormalig kinderdorp Neerbosch, naar Beuningen loopt.