De Nieuwe Gang heropent begin juli!

 

Henk Hage – Detail

Het leven bij De Nieuwe Gang gaat gelukkig weer op gang komen. Na de afgelopen stille periode blijven we dit jaar de hele zomer open!

De periode die we gesloten waren is uiteindelijk goed benut; met een geïsoleerd plafond en nieuwe verlichting gaan we strak in verf en lak vanaf begin juli de deuren weer openen.

Binnenkort neemt Jelke Reems haar intrek in de AiR. Jelke zal, reagerend op de plek en de omgeving, ter plekke aan het werk gaan, buiten op het veld rechts van de toegangspoort. Zondag 5 juli om 15 uur is de presentatie van haar werk en verblijf.

Na Jelke opent op 12 juli de tentoonstelling van Henk Hage, Requiem voor een boomgaard, die oorspronkelijk in mei gepland stond.

Dichters in de Tuin slaat als festival een jaartje over, omdat het in tijden van lockdown ondoenlijk was om een festival te organiseren waarvan het (te) lang onduidelijk bleef òf het wel zou kunnen plaatsvinden. Voor de edities van 2021 verheugen we ons op de samenwerking met een nieuwe en bijzondere partij; nieuws hierover volgt binnenkort!

Uitnodigingen voor al onze activiteiten volgen weer snel. Voor nu graag gauw tot ziens bij De Nieuwe Gang!